Júliusi moziajánló – 1. hét

Tovább tombol a hőség, nincs is jobb popcornfilm ilyenkor mint egy Marvel mozi! Peter Parker szórakoztatóbb mint valaha.


Kipörgetve (július 6.)

Na kinek jutott az eszébe az előzetest látva a Halálos iramban széria? Mivel Vin Dieselék már évek óta zúzós akció sorozatra váltottak, így akár még keresnivalója is lenne Antonio Negret újabb autós mozijának. A főbb szerepekben a modell karrier mellett egyre többet színészkedő Scott Eastwood, valamint Ana de Armas, aki az új Blade Runner filmben kapott szerepet és korábban a kifejezetten kellemes meglepetés Haverok fegyverben tűnt fel.


Pókember: Hazatérés (július 6.)

Mondani sem kell, hogy a Marvel ismét a legjobbkor küldte moziba képregényhősét: a nagy hőségben igazi könnyed kikapcsolódás a fiatal Peter Parker kalandja. Sokan húzták a szájukat Pókember újabb feltűnését követően, hiszen 2002 óta már a harmadik széria indul el (a Tobey Maguire és az Andrew Garfield féle sorozat sem indult rosszul, de a folytatások már hagytak kívánni valót maguk után). A Marvel Cinematic Universe-ben eddig nem nagyon lehetett csalódni és az Amerika Kapitány: Polgárháborúban már belebegtetett Pókember is hoz egy megbízható szintet – talán még egy kicsivel felette is. De a biztonság kedvéért ott lesz mellette Robert Downey Jr. és May „néniként” már nagyon várt Marisa Tomei is.


Swingerklub (július 6.)

A dán rendező Mikkel Munch-Fals korábbi, Kedves szomszéd című filmjében egy kőkemény drámával, ezúttal viszont egy könnyed vígjáték jelentkezett. A főszereplő középkorú férfi szeretne némi izgalmat elkényelmesedett életébe, ezért feleségével egy swingerklubba mennek hétvégére. Csak egyetlen szabály létezik: nem szerethetsz bele a „másikba”. A dolgok viszont bonyolódni kezdenek a csinos és fiatal Patricia megérkezésével….


Hozzászólás
Tetszett? Ossza meg ismerőseivel!

You may also like...