A Star Wars mozifilmek néhány évre száműzetésbe mennek a Skywalker kora bemutatója után

Copyright: Lucasfilm

A Star Wars filmek rajongói az elmúlt néhány évben iegncsak elkényeztetve érezhették magukat a végtelennek tűnő filmek sorával. Egymás után sorban érkeztek a mozikba az új epizódok: Star Wars: Az ébredő Erő, Zsivány Egyes, Az utolsó Jedik, Solo, idén karácsonykor pedig a Skywalker kora. A fanatikus rajongóknak 30 évet kellett várniuk, hogy az első hat Star Wars epizódot megnézhessék. A fent említett öt epizód viszont öt év alatt jelent meg a Lucasfilm jóvoltából.

De a Star Wars filmek “végtelen” sora a Skywalker kora után véget ér, mégpedig annak reményében, hogy ezáltal újra növekedni fog az igény a franchise filmjei iránt. A Disney vezére, Bob Iger, bejelentette, hogy a Star Wars mozifilmek “néhány évre száműzetésbe fognak menni” a Skywalker kora bemutatója után.

A bejelentésre néhány nappal azután került sor, hogy David Benioff és D.B. Weiss, a Trónok harca sorozat készítői lemondtak arról a munkáról, amely a Skywalker kora után következő új Star Wars trilógia lett volna, és ehelyett energiáikat egy Netflix projektbe fektetik. A Lucasfilm korábban bejelentette Rian Johnson készítendő új Star Wars mozifilmeket jelentett be, de erről hónapok óta nincsenek újabb hírek. És úgy néz ki, hogy a Marvel Kevin Feige producer által kezei alatt készülő új Star Wars film is csak évek múlva fog elkészülni.

Ezért aztán élvezzük ki a Skywalker kora minden pillanatát, mert jónéhány év eltelhet, mire új Star Wars filmet láthatunk a mozikban. Persze addig is lesz lehetőségünk új Star Wars történeteket nézni otthon. A Disney+ november 12-én indult útjára, ahol bemutatják a vadonatúj (és eddigi egyetlen) Star Wars akciósorozat, a The Mandalorian első epizódjait.


Forrás: ScreenCrush

‘Star Wars’ Will ‘Go Into a Hiatus’ After ‘The Rise of Skywalker’

fans have gotten very spoiled over the last few years with a seemingly endless string of movies. Star Wars: The Force Awakens, Rogue One, The Last Jedi, Solo, and now this Christmas’ The Rise of Skywalker hit theaters one after the other. It took almost 30 years for nerds to get the first six Star Wars features.

Hozzászólás
Tetszett? Ossza meg ismerőseivel!

You may also like...