George Lucas már látta a Star Wars: Zsivány Egyest – ez a véleménye a filmről

A Star Wars sorozat előzményfilmje holnap debütál a mozikban.

HOLLYWOOD - OCTOBER 03: ***EXCLUSIVE ACCESS*** Director George Lucas presents the film "Star Wars - Episode IV: A New Hope" at AFI's 40th Anniversary celebration presented by Target held at Arclight Cinemas on October 3, 2007 in Hollywood, California. (Photo by David Livingston/Getty Images for AFI)

George Lucas rendező a Star Wars: Egy új remény című film bemutatójának 30. évfordulóján tartott díszbemutató előtt. Arclight Cinemas, 2007. október 3., Hollywood, California. (Fotó: David Livingston/Getty Images)

Gareth Edwards rendező megerősítette, hogy a Star Wars filmek szülőatyja, George Lucas megnézte a bemutató előtt a Zsivány Egyes előzményfilmet és pozitív véleménnyel van a filmről.

A Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet egyik főszereplője Felicity Jones, aki a Jyn Erso nevű zsoldoskatona szerepét formálja meg a filmben, amelynek magyarországi bemutatójára december 14-én kerül sor, míg az Egyesült Államokban egy nappal később lesz a film premierje.

Edwards megjelent a LucasFilm hétvégi sajtókonferenciáján, amelyen az IMDb beszámolója  szerint megerősített, hogy Lucas “két nappal ezelőtt” megnézte a filmet.

“Most már boldogan halhatok meg”- tette hozzá Edwards. “Tényleg tetszett neki a film. Számomra az ő véleménye a legfontosabb.”

A Zsivány Egyesben Riz Ahmed, Ben Mendelsohn, Forest Whitaker és Diego Luna is szerepel. Megerősítették, hogy a film 10 perccel az eredeti, 1977-ben bemutatott Star Wars: Egy új remény kezdete előtt 10 perccel ér véget.

Továbbá arra is fény derült, hogy a Zsivány Egyes lesz az első Star Wars film, amelyben nem lesz látható a franchise ikonikus, az űrben beúszó nyitószövege.

A Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet az első a Disney által tervezett előzményfilmek “antológiai sorozatából”. A sorozat várhatóan 2018-ban folytatódik majd Han Solo, jelenleg még cím nélküli előtörténetével.

Júliusban jelentették be, hogy Alden Ehrenreich feltörekvő csillag formálja majd meg a Harrison Ford révén híressé vált karakter fiatal verzióját. Azóta a Disney azt is megerősítette, hogy 2020-ban érkezik majd az antológia harmadik része.

Májusban olyan hírek láttak napvilágot, mely szerint a Disney a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet számos jelenetének újraforgatását rendelte meg, amely több heti extra munkát jelentett. A The Hollywood Reporter információi szerint “bizonyos jelenetek újraforgatásának a célja a túl sötét hangulat enyhítése volt”, mivel a Zsivány Egyes jelenleg egy “háborús film hangulatát” kelti.

Forrás: NME.com

Hozzászólás
Tetszett? Ossza meg ismerőseivel!

You may also like...