Júniusi moziajánló – 5. hét

Még mielőtt hőgutát kapnánk érdemes ezen a héten is beülni a hűvüs moziterembe néhány új filmre. Visszatér Gru és társai, jön az év egyik kellemes meglepetése, egy őrült német és egy szerencsétlenkedő francia is.


Elválaszthatatlanok (június 29.)

Egy tinédzser sziámi ikerpár énekesi karrierjével tartja el családját. Az egész életük felborul, amikor egyik fellépésükön egy orvos megcsillantja előttük egy műtét lehetőségét…


Gru 3. (június 29.)

Gru visszavonulva régi életéből neveli otthon a lányokat (és a minyonokat – kevesebb sikerrel). Ám felbukkan sosem látott testvére, aki szívesen visszacsábítaná fivérét a sötét oldalra.


Mérgezett egér (június 29.)

A német szatírában Georgot hosszú évek után kirúgják munkahelyéről, ám mivel fiatal felesége éppen a gyerekvállalást emlegeti, nem meri otthon elmondani. A munkakeresés helyett viszont a félőrült volt iskolatársával egy rozsdásodó vidámparkot akar helyrehozni és egykori főnökét is ki akarja csinálni.


Nyomd, Bébi, nyomd! (június 29.)

Óvatosan kell bánni az ilyen kijelentésekkel, de nem kizárt, hogy az év egyik legkellemesebb meglepetése érkezett meg Edgar Wright (Haláli hullák hajnala, Vaskabátok) rendezésében. Fontosabb mellékszerepekben Kevin Spacey (manapság Underwood elnökként hódítja az Egyesült Államokat) és Jon Hamm (ő pedig a Mad Menben Don Draperként vált halhatatlanná).


Oltári baki (június 29.)

Egy felelőtlen férfi, egy kedves nő, egy bombázó harmadik fél és egy vicces barát. Láttunk már több hasonló történetet is mozivásznon és ezúttal is kellemes nyári kikapcsolódást okozhat ez a francia vígjáték.


Hozzászólás
Tetszett? Ossza meg ismerőseivel!

You may also like...