Júniusi moziajánló – 2. hét

Újabb hat film érkezik a mozikba június második hetében, nézzük őket!


A kertész titka (június 8.)

A főszereplő egy újságírónő, aki esküvőjén egy újszülöttet talál a mosdóban. 16 évvel később bukkan fel újra, segítséget kérve egykori megmentőjétől, hogy együtt kutassák fel biológiai szüleit.


A múmia (június 8.)

1999-ben nagy sikert aratott A múmia film első része, amelyet később két folytatás is követett. Most, 18 évvel később újragondolták a történetet és ezúttal Tom Cruise főszereplésével kapunk egy kalandfilmet, enyhe horror „beütésekkel”. Úgy fest, Hollywood néha tényleg nem erőlteti, hogy sok újat mutasson…


Az óra (június 8.)

Ebben a bolgár drámában egy szegény, visszahúzódó vasúti melós egy halom készpénzt talál a sínek között. Becsületes állampolgárként visszaszolgáltatja a hatóságoknak, de a bajok ezzel csak nőnek számára. A gijoni filmfesztivál díjnyertes mozija.


Jupiter holdja (június 8.)

Mundruczó Kornél rendező legújabb filmje már a bemutatója előtt óriási visszhangot váltott ki. A korábban a Delta és a Fehér isten játékfilmjeivel is bizonyító rendező ezúttal egy rendkívül látványos, szürreális ám mégis valós anyaggal jelentkezik, érintőleges korrajzot is bemutatva.


Porto 35mm (június 8.)

Szívszorító szerelmi történet kapcsolatokról, törékenységről, döntésekről.


Romazuri (június 8.)

A híres francia író az elfogadás és a befogadás nagy híve – egy tévévitában viszont a fejéhez vágják, ne csak szavakkal bizonyítson, mutasson példát! Másnap egy kilenc fős roma család jelentkezik nála, hogy várják a híres befogadását. Főszerepben a francia nevettető, Christian Clavier.


Hozzászólás
Tetszett? Ossza meg ismerőseivel!

You may also like...