A Star Wars: Az utolsó Jedik rajongóinak elmélete ismét kihozza az igazi trollt Mark Hamillból

A Star Wars: Az utolsó Jedik epizódja a titokzatosság homályába burkolózik. A rajongók egy része ezt pont így szereti. Mások viszont szeretnék megfejteni a rejtélyt, és elméleteikkel a film minden apró részletét szeretnék megfejteni. Egy bizonyos elmélet viszont nagy népszerűségre tett szert, olyannyira, hogy még maga a Jedi mester Mark Hamill is válaszra jelentkezett.

Az elmélet szerint Luke a teljes új trilógia valódi főgonosza, nem pedig Snoke fővezér. De legalábbis Luke is egyike a gonosz erőknek Snoke mellett. A elmélet alapja az előzetesben elhangzó mondat Luke részéről, mely szerint “ideje véget vetni a Jedi rendnek”, és a tény, hogy Luke arca a film posztereinek hátterében derengve látható. Erre válaszként Hamill a következő Twitter bejegyzéssel reagált:


https://twitter.com/HamillHimself/status/920394333316141058/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.gamesradar.com%2Fstar-wars-the-last-jedi-fan-theory-provokes-a-troll-nificent-response-from-mark-hamill%2F


Azaz:

A gonoszok mindig a háttérben tűnnek fel fenyegetően.

View image on Twitter

Hamillról köztudott, hogy szeret rajongóival játszani. Korábban azt is mondta például, hogy Daisy Ridley-re a lányaként tekint (viccet űzve a kérdésből, hogy kik lehetnek Rey szülei) és John Boyega-t pedig fiának nevezte (ugyanaz a vicc, ugyanaz a titok az ismeretlen szülőkkel kapcsolatban). Ezért nem valószínű, hogy mostani üzenetét komolyan kellene venni. Mindenesetre vicces, ahogy a Star Wars filmek sztárja trollkodik rajongóival.

Úgy tűnik, maga a Disney is szívesen viccelődik rajongóival erről az elméletről – ebben a hónapban bemutattak egy képet az Erő Világos oldaláról és az Erő Sötét oldaláról is. És Luke mindkét képen, az Erő mindkét oldalán látható.

Íme a kép a Twitteren:

IMAX on Twitter

Light side or the dark? Feel the Force with our exclusive @StarWars #TheLastJedi display in select IMAX theatres!

Ezek szerint Luke egy Szürke Jedi lenne? Ez egy egészen más elmélet…


Forrás: Gamesradar.com

Hozzászólás
Tetszett? Ossza meg ismerőseivel!

You may also like...