Augusztusi moziajánló – 3. hét

Már csak két a nyárból, addig is járjunk moziba is!


A mogyoró-meló 2. (augusztus 17.)

Talán joggal tette fel egy ismerősöm a kérdést, hogy „Miért, ennek volt első része is?”. Nos igen, volt. A 2014-es nem túl mély nyomokat hagyó első részt követően elkészült a folytatás. A szereplők aranyosak, kellően bugyuták, viszont túl sok eredetiséget ne várjunk.


A szerencse háza (augusztus 17.)

Tény és való, hogy Will Ferrell humorát nem szereti mindenki (és akkor finoman fogalmaztunk), de évek óta nagy sikerrel hozza a csetlő-botló, ugyanakkor csupaszív karaktert. Ezúttal sincsen ez másképpen és akik kedvelik, most sem fognak csalódni.


Az ígéret (augusztus 17.)

Nagyszabású drámai szerelmi történet világháborús közegben igen komoly színészi gárdával. Nem meglepő, hogy sokaknak az Angol beteg eposzát juttatja eszébe a sztori és a képi világ.


Egy kupac kufli (augusztus 17.)

Se nem kifli, se nem kukac, simán kufli… Finoman szólva is érdekes megközelítésű magyar animációs mese. De ezúttal tényleg beszéljen inkább ez a pszichedelikus  előzetes:


K.O. (augusztus 17.)

Egyedi ötletű thriller, ahol a gonosz, kapzsi médiamágnást meglövi egy megalázott alkalmazottja. Az ébredés után pedig mintha minden megváltozott volna körülötte…


R.A.I.D. – A törvény nemében (augusztus 17.)

A legkeményebb francia fegyveres egységbe egy törékeny nő jelentkezik. A kezdeti hüledezés valósággá válik, de az eleinte ügyetlen újonc egyre kevésbé megy felettesei agyára.


Igen, tudjuk, hogy augusztus 15-én bemutatásra került a Pappa pia című „film” is. Elnézést kérünk, de a jó ízlésnek is van határa.


Hozzászólás
Tetszett? Ossza meg ismerőseivel!

You may also like...