Júniusi mozielőzetes – 4. hét

A nyári kánikulában is érkeznek újdonságok a mozikba, ezúttal két popcornmozi mellett egy régi klasszikus „ismétel”.


Élesítve (június 22.)

Komoly hiánycikk a mozikból az igazi, klasszikus akciófilm, amely nemcsak egy zöld háttér előtt maskarában futkosó színészeket igényel. Ilyen szempontból nincs is probléma Michael Apted rendező (A világ nem elég) munkájával, ám a cérnaszálon csüngő történet hagy némi kívánnivalót maga után. A főszereplőkön nem is múlik, bár Orlando Bloomot még mindig nehéz komolyan venni akcióhősként, de Noomi Rapace (A tetovált lány, Prometheus) bizonyított már ilyen téren, a fontosabb mellékszerepekben pedig John Malkovich és Michael Douglas rutinosan hozza szerepét.


Transformers: Az utolsó lovag (június 22.)

Michael Bay ötödszörre is vászonra küldi a Transformereket. A sorozat rajongói gyaníthatóan ezúttal is élvezik majd a CGI parádét, hiszen az égvilágon semmilyen meglepetéssel nem szolgál a legújabb epizód sem. Pedig a három évtizeddel ezelőtti animációs Transformers film megmutatta, hogy bizony életképes történetet is lehet a látvány mögé rakni. Sajnos ismét csak marad a giccses, dübörgő zúzás.


Vuk (június 22.)

Sokat nem kell hozzáfűzni a magyar animációs filmkészítés óriásai között is kiemelkedő Vukhoz. Dargay Attila remekműve digitálisan felújítva újra a mozikban!


Hozzászólás
Tetszett? Ossza meg ismerőseivel!

You may also like...